KRENUO U GRAD DA SE NAĐE SA SESTROM I OD TADA MU SE GUBI SVAKI TRAG: Kako je Veljina banda ubila Nikolu Mitića?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 21:03

KRENUO U GRAD DA SE NAĐE SA SESTROM I OD TADA MU SE GUBI SVAKI TRAG: Kako je Veljina banda ubila Nikolu Mitića?

Nikola Mitić je inače blizak prijatelj nestalog pa ubijenog navijača Lazara Vukićevića

Ako se ispostavi tačno da je za Nikolinu smrt odgovorna ekipa Veljka Belivuka treba da odgovaraju za to! Želimo napokon da saznamo kako i šta se dogodilo!

Ovim rečima ispričala je svoju muku i tugu Marija, sestra nestalog Nikole Mitića (33) iz Beograda, čiji nestanak je prijavljen 10. avgusta 2020. godine, nakon što se u medijima pojavila informacija da je tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prikupilo dokaze da su Goran Mihajlović i Nikola Mitić ubijeni od strane klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

, koji je kobnog dana od kuće krenuo u grad da se nađe sa sestrom i od tog trenutka mu se gubi svaki trag.

- Nemamo zvaničnih informacija od policije o svemu ovome. Želimo da se agonija završi i treba da odgovaraju ako su to učinili, iz dana u dan strepimo - rekla je Nikolina sestra i dodala da nikome ne želi ovako nešto.

- Nikola je poslednji put viđen oko 16 sati, ali na zakazani susret sa sestrom nije stigao. Njegov mobilni telefon je bio uključen do 17 sati, a onda je i on ugašen. Prikupljeni su materijalni tragovi koji ukazuju da su njegov nestanak i ubistvo organizovali Belivuk i Miljković i članovi njihove grupe - preneli su mediji i dodali da su nađeni i dokazi u umešanosti grupe u nestanak Gorana Mihajlovića (22).

Ubili Mitićevog druga

Svedok-saradnik Bojan Hrvatin otkrio je istražiteljima kako su vođe klana planirale otmicu i ubistvo navijača Zvezde Lazara Vukićevića, bliskog prijatelja Nikole Mitića.

- Belivuk, Miljković i Nebojša Janković su napravili plan. Slikali su Belivuka i predstavili da je navodno otet. Tako smo uspeli da navučemo Lazara, dok je Šarac to prokljuvio. Za taj posao nismo koristili naše telefone, nego druge - rekao je Hrvatin i dodao da su kupili kombi za otmicu Šarca, ali je on izbegao tu sačekušu, dok su Vukićevića uspeli da namame u Ritopek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.