KRENUO PO DETE, RANJEN U SAČEKUŠI: Detalji kriminalnog obračuna ispred OŠ u Novom Sadu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2017, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRENUO PO DETE, RANJEN U SAČEKUŠI: Detalji kriminalnog obračuna ispred OŠ u Novom Sadu! (FOTO)

Obračun ispred osnovne škole

N. U. (37), pripadnik grupe izvesnog G. K., od ranije poznat zbog proizvodnje skanka u Vojvodini, ranjen je danas u klasičnoj sačekuši u Novom Sadu sa dva metka u ruku.

On je vozio beli "rendž rover sport", a na njega je pucano u neposrednoj blizini OŠ "Đuro Daničić" iz crnog džipa, dok je, kako se nazvanično saznaje, išao po dete u školu.

U trenutku pucnjave bila je završena smena u školi, đaci su izlazili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz škole, dok je automobil nakon pucnjave završio u zidu pored škole u Ulici Dušana Vasiljeva, jer N.U. nije uspeo da skrene u ulicu. Na sreću, u pucnjavi niko osim njega nije povređen.

On je, kako se saznaje, van životne opasnosti, a iako je na lice mesta izašla Hitna pomoć, on je u Urgentni centar prevezen privatnim automobilom, gde mu je odmah ukazana pomoć.

Napadači su prema rečima očevidaca ispalili desetak metaka, od kojih su neki završili u kombiju koji iz dvorišta vodi prema ulici i prema školi, a onda su pobegli sa lica mesta. Policija je ubrzo zatvorila ceo kvart i pojačala kontrolu u gradu.

N. U. je odranije poznat kao član kriminalne grupe G. K. koja se nagodila sa tužilaštvom 2012. godine i priznala proizvodnju skanka u Vojvodini, a N.U. je osuđen na sedam godina robije.

Kako se nezvanično saznaje, on je nakon što je odslužio kaznu boravio u inostranstvu, odakle se vratio pre desetak dana.

"Rendž rover" sa zatamljenim staklima koji je vozio, pozajmio je kako se nezvanično saznaje od lidera kriminalne, zbog čega sue se pojavile informacije da je on ustvario bio moguća meta napada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.