KRENULI NAPOLJE, PA UGLEDALI ZVER NA KUĆNOM PRAGU! Aligator dug tri metra BEZ PREDNJE NOGE tražio sklonište (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 08:47

KRENULI NAPOLJE, PA UGLEDALI ZVER NA KUĆNOM PRAGU! Aligator dug tri metra BEZ PREDNJE NOGE tražio sklonište (FOTO)

Porodica sa Floride je na sve načine pokušavala da otera zver, ali bez uspeha

Karina i Džon Paner sa Floride doživeli su neprijatno iznenađenje kada su na svojim ulaznim vratima ugledali aligatora dugog tri metra.

Opasna životinja parkirala im se na ulazu u kuću u potrazi za hladom i nije želela da se pomeri uprkos svim naporima članova porodice da ga oteraju.

Ono što je dodatno fasciniralno par jeste činjenica aligator nema jednu prednju nogu, te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im nije jasno kako je uopšte stigao do njihove kuće.

Aligator je uživao u hladovini kraj znaka "Dobrodošli", a porodica je morala kroz prozor da otrči do kapije i nalepi obaveštenje za poštara da ni slučajno ne ulazi da ostavi poštu, jer imaju aligatora ispred vrata.

Na kraju su na lice mesta morali da dođu spasioci i da ovog aligatora invalida prebace na sigurnu lokaciju. Sumnja se da je udove izgubio u borbi sa jačim protivnikom i da ne bi mogao da opstane u prirodi, pa je smešten u prihvatilište.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.