KREMLJ POTVRDIO! Sastali se Putin i Prigožin

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 12:37

KREMLJ POTVRDIO! Sastali se Putin i Prigožin

Kako je saopšteno iz Kremlja, Putin i Prigožin sreli su se pet dana nakon što je pobuna okončana

Predsednik Rusije Vladimir Putin sastao se sa šefom Vagner grupe Jevgenijem Prigožinom, a nakon što su njegove snage izvele pobunu i krenule ka Moskvi.

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se u Kremlju sa šefom Vagnera Jevgenijem Prigožinom 29. juna, pet dana nakon pokušaja pobune, saopštio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Predsednik je zaista imao takav sastanak. Na njega je pozvao 35 ljudi. Sve komandante odreda i rukovodstvo kompanije, uključujući samog Prigožina. Ovaj sastanak je održan u Kremlju 29. juna. Trajao je skoro tri sata - naveo je Peskov.

On je dodao da detalji sastanka nisu poznati, ali je objasnio o čemu razgovarano.

- Jedino što možemo da kažemo je da je predsednik dao ocenu delovanja kompanije na frontu tokom specijalne vojne operacije, a takođe je dao i svoju ocenu događaja 24. juna. Putin je saslušao objašnjenja komandanata i ponudio im dalje opcije za rad - naveo je Peskov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.