KREMIRANI MAJKA I DETE: Rus u Pančevu ubio ženu i sina (9), a potom sebi presudio

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 13:45

KREMIRANI MAJKA I DETE: Rus u Pančevu ubio ženu i sina (9), a potom sebi presudio

Ruski državljani, majka i sin, koje je u stanu, u naselju Kotež, u Pančevu ubio suprug i otac (51), a potom izvršio samoubistvo, kremirani su danas na Novom groblju u Beogradu.

Jeziv zločin otkriven je 6. juna, oko 00.30 sati, po prijavi poznanika porodice da se nešto dešava. Policija je provalila vrata stana i zatekla jezive scene, telo deteta i majke bilo je na podu stana – žena je ubijena nožem, a sin je udavljen jorganom ili jastukom tokom sna, dok je Ašot pronađen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obešen.

Motiv stravičnog zločina još uvek nije poznat, a prema informacijama koje smo dobili na licu mesta nakon otkrivanja zločina, reč je o lekarima koji su iz Rusije pobegli zbog mobilizacije i koji su hteli da u Srbiji započnu novi život.

- Ubijena žema radila kao neonatolog u Rusiji, dok je njen suprug bio hirurg. Hteli su da započnu novi život u Srbiji. Reč je priznatim lekarima, žena se raspitivala kod komšija kako da nabavi licencu za rad, htela je da se zaposli i da radi ovde - ispričale su komšije i dodale da je porodica pobegla iz Rusije zbog straha od rata i mobilizacije.

Za zločin se saznalo kada je ćerka ubijene iz prvog braka, koja živi u Izraelu, počela da apeluje preko društvenih mreža jer joj se porodica ne javlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Epilog tragedije ruske porodice u Pančevu: Kremirani majka i dete koje je ubio otac

Izvor: 24sedam.rs, 17.Jun.2023

Motiv stravičnog zločina još uvek nije poznat, a prema nekim nezvaničnim informacijama nakon otkrivanja zločina, reč je o lekarima koji su iz Rusije pobegli zbog mobilizacije i koji su hteli da u Srbiji započnu novi život

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.