KREĆE SASLUŠANJE! Dritan sledeće nedelje pred sudom zbog poznate afere

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 13:57

KREĆE SASLUŠANJE! Dritan sledeće nedelje pred sudom zbog poznate afere

Drtitan Abazović o slučaju "Tunel"

 Bivši premijer i lider opozicionog Građanskog pokreta URA Dritan Abazović 9. januara biće saslušan u podgoričkom Osnovnom tužilaštvu.

On će biti saslušan nakon što je javno tvrdio da ima opertivna saznanja ko je glavni osumnjičeni i šta je bio motiv za kopanje tunela i obijanje depoa Višeg suda.

Abazović je krajem decembra za Radio Crne Gore kazao da ima operativna saznanja ko bi mogao da bude glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osumnjičeni u slučaju "Tunel" i šta je bila namera tog slučaja.

- Ta se namera nije ostvarila, to je možda pozitivno u svemu tome -  kazao je tada Abazović.

Nakon te izjave reagovalo je Tužilaštvo i poručilo da će saslušati Abazovića o njegovim saznanjima. Slučaj koji je bacio na noge kompletan bezbednosni sektor i dalje je daleko od rešenog.

Još nije poznato da li je provaljivanjem u depo, osim nekoliko komada oružja, još nešto odneto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.