KRALJICA NARKO KARTELA KAŽNJENA SRAMNO: Supruga El Čapa priznala krivicu za dilovanje i pranje novca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 05:35

KRALJICA NARKO KARTELA KAŽNJENA SRAMNO: Supruga El Čapa priznala krivicu za dilovanje i pranje novca (FOTO)

Bivša misica, supruga Hoakina 'El Čapa' Guzmana osuđena je u utorak na tri godine zatvora.

Kazna Eme Koronel je godinu dana niža od one koju su američki federalni tužioci preporučili ranije ovog meseca, nakon što je u junu priznala krivicu za trgovinu drogom i pranje novca za kralja kartela Sinaloa.

Koronel (32), koja je rodila bliznakinje nakon što se udala za narko-bosa kada je imala 18 godina, mogla bi da bude puštena za oko dve godine, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Daily Mail.

Ona je u saveznom pritvoru od 22. februara kada je uhapšena na međunarodnom aerodromu Dales u Virdžiniji.

- Nadam se da ćete odgajati svoje bliznakinje u drugačijem okruženju nego što ste do sada iskusili - rekao je sudija Okružnog suda u američkom okrugu Kolumbija Rudolf Kontreras.

Njen pravni tim ima 14 dana da uloži žalbu na presudu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bahata kraljica kartela trošila milijarde, bila modna ikona - sad je u zatvoru

Izvor: B92, 01.Dec.2021

Ema Koronel Ajspuro već duže vreme uživala je u Njujorku, ali sada je glamurozni život zamenjen zatvorskom ćelijom...Supruga osuđenog narkobosa Hoakina Guzmana "El Čapa", takođe je osuđena i to na tri godine zatvora, pod optužbama da je pomagala u vođenju kriminalne imperije svog muža i da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.