KRALJA ČARLSA TREĆEG PREPLAVILE EMOCIJE! Kamere zabeležile dirljiv momenat između oca i sina! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 17:36

KRALJA ČARLSA TREĆEG PREPLAVILE EMOCIJE! Kamere zabeležile dirljiv momenat između oca i sina! (VIDEO)

Kralj Čarls i princ Vilijam podelili su emotivan trenutak tokom krunidbene ceremonije kad se Vilijam u svečanom obredu zakleo monarhu na odanost

.

- Ja, Vilijam, princ od Velsa, zaklinjem se na svoju odanost, veru i istinu koju ću vam dati, kao vaš glavni čovek života i tela. Tako mi Bog pomogao - rekao je, a zatim ustao i poljubio oca u obraz.

Čitač s usana za Express je otkrio šta je Čarls rekao Vilijamu tokom tog, za obojicu, emotivnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutka te tvrdi da je kralj u tom trenutku sinu uputio tri reči - Hvala ti, Vilijame.

Stručnjak za govor tela Daren Stanton objasnio je kako smatra da su kralja u tom trenutku preplavile emocije.

- Kad je Čarls pogledao Vilijama, moglo se videti kako postaje emotivan.

Takođe se videlo kako su obrazi počeli da mu se blago crvene, što označava emocionalni pomak", rekao je.

"Ovaj mu je trenutak očito puno značio, njegov govorom tela sugeriše da ga je preplavio osećaj neizmernog ponosa - naglasio je, objašnjavajući kako je upravo to razlog zašto je Čarls delovao toliko ozbiljno tokom Vilijamove zakletve.

Podsetimo, princ Hari posmatrao je emotivan trenutak između Čarlsa i Vilijama iz trećeg reda, a stručnjakinja za govor tela tvrdi da je Hari podigao glavu kako bi gledao taj deo ceremonije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.