KRALI PO VIKENDICAMA U OKOLINI NIŠA

Izvor: Kurir, 05.Jul.2011, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALI PO VIKENDICAMA U OKOLINI NIŠA

NIŠ - Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe uhapšeni su Dejan S. (42) i njegov sin Danijel K. (21), obojica iz Niša, saopštila je niška policija koja navodi da su njih dvojica obili oko tridesetak vikendica

NIŠ - Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe uhapšeni su Dejan S. (42) i njegov sin Danijel K. (21), obojica iz Niša, saopštila je niška policija koja navodi da su njih dvojica obili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << oko tridesetak vikendica.

Dvojica osumnjičenih su krajem prošlog meseca obili kuću u selu Gabrovac i iz nje odneli alat vredan oko 20 hiljada dinara.

Šef Odseka za suzbijanje opšteg kriminala PU Niš Nebojša Petkovič rekao je da postoje osnove sumnje da su otac i sin u poslednjih nekoliko meseci obili oko tridesetak vikendica u vikend naseljima ka Gabrovcu, Vlasu i Sičevu i da su iz njih odnosili razlicite predmete uključujući i belu tehniku, alat i kosačice.

Ukradenu robu prodavali su trgovcima sa leskovačke buvlje pijace koji su je dalje prodavali. Jedan deo ukradenih predmeta pronađen je u kući osumnjičenih i prebačen u ispostavu PU Niš na Crvenom krstu.

Nakon saslušanja istražni sudija Osnovnog suda u Nišu osumnjičenima je odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac i sin opljačkali 30 vikendica

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jul.2011

Sumnja se da su otac i sin u poslednja četiri meseca opljačkali tridesetak vikendica u Sićevu, Gabrovcu i na putu prema selu Vlase.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.