KRAJ TALAČKE KRIZE U BRAZILU: Napetost trajala tri sata, 17 osoba držao u strahu! Evo kako se sve okončalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 02:07

KRAJ TALAČKE KRIZE U BRAZILU: Napetost trajala tri sata, 17 osoba držao u strahu! Evo kako se sve okončalo

Svi su oslobođeni.

Brazilska policija uhapsila je u Rio de Žaneiru muškarca koji je povredio dvoje ljudi nakon što je ukrao autbous i 17 osoba držao kao taoce.

Otmičar se predao nakon što je oko tri sata držao taoce, prenose agencije.

Porptarol policije Marko Andrade saopštio je da je osumnjičeni ukrao autobus koji je trebalo da krene za grad Huiz de Fora u državi Minas Žerais sa staničnog perona u Riju.

Andrade je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su svi taoci, među kojima su bili i starci i deca, oslobođeni.

Krađe i otmice autobusa u blizini glavne autobuske stanice u Riju postale su uobičajene ove godine, a autobusi nakon krađe često budu pronađeni u siromašnim gradskim favelama.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.