KRAJ IM JE BLIZU: Džihadisti se KOLJU među sobom, PRAVDA stigla komandanta terorista!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ IM JE BLIZU: Džihadisti se KOLJU među sobom, PRAVDA stigla komandanta terorista!

Juče su izbili veliki sukobi među džihadističkim grupama u provinciji Idlib, javlja Al-Masdar.

Prema njihovim navodima, džihadisti iz Hajat Tahrir al-Šama i Šukur al-Šam frakcije Nacionalnog oslobodilačkog fronta krvavo su se borili u gradu Džardžinaz, a rezultat klanice su veliki gubici koje su džihadisti naneli jedni drugima.

Petorica džihadista su poginuli u borbama, a dva civila u unakrsnoj vatri.

U isto vreme, izvršen je atentat na Mohameda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Abu Abdulah Aiziza, komandanta Hajat Tahrir al-Šama, koji je ubijen kada su nepoznati napadači otvorili vatru na njegovo vozilo.

Ovi atentati se dešavaju već nedeljama, i džihadisti i dalje ne znaju ko je izvršilac, i pored svih napore koje ulažu u to.

Ostale vesti iz Sirije, Iraka, Jemena čitajte OVDE.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zaharova osula paljbu po Amerikancima: Vašington otvoreno sarađuje sa separatistima ŠIROM SIRIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018

Moskva smatra otvorenom okupacijom akcije SAD na jugu Sirije, izjavila je zvanična predstavnica MIP-a Rusije Marija Zaharova na nedeljnoj pres-konferenciji...- Nastavlja da brine situacija kako na severoistoku Sirije, gde Amerikanci ne prekidaju sa pokušajima da koketiraju sa separatistima kurdskih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.