KRAJ DUGOGODIŠNjE VEZE: Ivana Španović raskinula sa dečkom

Izvor: Večernje novosti, 13.Sep.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ DUGOGODIŠNjE VEZE: Ivana Španović raskinula sa dečkom

Naša poznata atletičarka i njen dečko Vladimir odlučili su da okončaju ljubavnu romansu koja je trajala više godina Naša poznata atletičarka Ivana Španović i njen dečko Vladimir odlučili su da okončaju ljubavnu romansu koja je trajala više godina, prenose mediji. Ovo je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da se ranije šuškalo kako Ivana i Vladimir planiraju da stanu pred matičara imajući u vidu da su u vezi bili 10 godina. Španovićeva je godinama i živela >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sa svojim dečkom, a ove informacije atletičarka je potvrdila domaćim medijima. Inače, Ivana je često govorila za Vladimira kako joj je on najveća podrška u životu. Pročitajte još - Ivana Španović: Godinama ista tortura i priča Ljubavna priča započela je pre skoro čitavu deceniju, u Zrenjaninu nakon završenih Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine. Sreli su se u gradu, a Ivana je bila ta koja je odlučila da započnu vezu i to samo jednom SMS porukom. Verili su se maja 2014. godine, na Salašu 137. Ivana je proslavljala 24. rođendan, ali ono što nije slutila je da će joj dugogodišnji dečko Vlada prirediti veliko iznenađenje. Dok je svirala pesma Miroslava Ilića Božanstvena ženo, Ivanin dečko je izvadio prsten i pitao atletičarku da se uda za njega. Nakon što je dobio potvrdan odgovor rođendansko slavlje se pretvorilo u proslavu veridbe koja je trajala do sitnih jutanjih sati. - Vlada i ja dugo se zabavljamo pa je veridba bio logičan sled događaja. On je stariji od mene šest godina, a zrelost koju oboje stičemo vremenom postala je nešto zbog čega ga sve više poštujem i volim. Predan je poslu kojim se bavi, veoma je ambiciozan i razume sve ono što mene, kao uspešnog sportistu, prati. Uživamo u svemu što delimo i stvaramo, pa smo hteli na neki način još više da učvrstimo našu vezu. Ne žurimo s tim, ali naše venčanje biće intimno. Imam mnogo ideja, ali neke detalje ipak ostavljamo samo za nas. Sigurno je da dobrog raspoloženja uz drage ljude neće manjkati - rekla je prošle godine za magazin "Glosi".Foto Instagram - Mi živimo zajedno, imamo svoje ambicije i planove. U svakom slučaju, mi funkcionišemo kao da smo supružnici, a venčanje je stvar formalnosti - govorila je Ivana jednom prilikom. - Mislim da je ključ uspeha naše veze u tome što su nam karakteri potpuno suprotni. Ja sam jako brzopleta i ishitreno reagujem, što uglavnom pravdam mojim mladim godinama, a Vladina prednost je što je on iskusniji od mene i što jednostavno može da predvidi završetak svake situacije u kojoj se nalazi. Uvek je tu za mene da mi da pravi savet. Mi odlično funkcionišemo i kao par i i kao dvoje ljudi koji pokušavaju da stvore nešto zajedničko - izjavila je Ivana ranije. Kada je potvrdila informaciju da je raskinula vezu sa Vladimirom, Ivana je rekla i kako će sa svojim nekadašnjim dečkom ostati u prijateljskim odnosima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

IVANA ŠPANOVIĆ RASKINULA SA DEČKOM! Atletičarka stavila tačku na dugogodišnju vezu!

Izvor: Scandal.rs, 13.Sep.2019

Ivana Španović, naša poznata atletičarka, i njen višegodišnji dečko Vladimir odlučili su da okončaju ljubavnu romansu. Ovo je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da se ranije šuškalo kako Ivana i Vladimir planiraju da stanu pred matičara imajući u vidu da su u vezi bili 10 godina. Španovićeva...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.