KRAH LJUBAVNE IDILE: Žena mu je UPROPASTILA ŽIVOT, više od decenije bio u TEŠKOJ ZABLUDI, ova priča je uznemirila milione građana

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 15:56

KRAH LJUBAVNE IDILE: Žena mu je UPROPASTILA ŽIVOT, više od decenije bio u TEŠKOJ ZABLUDI, ova priča je uznemirila milione građana

Nesrećni miškarac je verovao u sve što su stvorili.
Naredna priča je pokrenula burnu debatu u Kini. U centru je muškarac koji je saznao bolnu istinu o “svojoj” deci, a potom potražio satisfakciju na sudu.
U decembru 2007, Čen Zikijan je oženio Ju Huam, ne dugo pošto su počeli da se zabavljaju. Roditelji su ga pritiskali da se skrasi, tako da nije imao priliku bolje da je upozna.
Nije prošlo puno vremena, a žena je kazala Čenu da je trudna. On je bio oduševljen, ništa ne sluteći. Radio je kao kamiondžija na dugim relacijama kada je saznao da je dobio ćerku.
Prošle su godine, a žena je rodila drugu ćerku. Čen je često bio odsutan, ali ni ovoga...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.