KRAH DRUGOG BRAKA: Dragan Đilas se razvodi!

Izvor: Kurir, 26.Maj.2013, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAH DRUGOG BRAKA: Dragan Đilas se razvodi!

NOVI LIST: Lider DS i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas napustio porodični stan, u kojem su ostali supruga Iva sa ćerkicom i sinom

BEOGRAD - Vuk samotnjak.

Osim što je Demokratska stranka u opštem rasulu otkako je pre pola godine on došao na čelo i što mu se ozbiljno smeši smena s pozicije gradonačelnika Beograda, Dragan Đilas nema uspeha ni na ličnom planu, pošto se, kako saznajemo, razvodi od druge supruge Ive, s kojom je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u braku nepune četiri godine. Kako tvrde izvori Kurira bliski Đilasu, on je nedavno spakovao kofere i napustio porodični stan na Vračaru, u kojem su ostali supruga Iva sa ćerkicom i sinom.

Složena situacija

- Već izvesno vreme Dragan i Iva nisu u skladnim odnosima, kakav su imali ranije, u vezi i na početku braka. Nesuglasice već duže traju, stvari su se zakomplikovale i Dragan je napustio stan i odskora živi sam. Situacija nije jednostavna, nije isključeno da će uskoro usledi zvanični zahtev za razvod braka - otkriva naš izvor iz Đilasovog bliskog okruženja.

Đilas je Ivu upoznao u Institutu za transfuziju krvi, gde je ona radila kao lekar. Dve godine nakon razvoda od prve supruge Milice, sa kojom ima dve ćerke, ušao je građanski brak sa Ivom septembra 2009. godine, a na „večnu ljubav“ zarekli su se 19. septembra 2010. i u Kapeli Svetog Simeona Mirotočivog u Patrijaršiji. Iako je uobičajenije da se venčanja obavljaju u Sabornoj crkvi, koja je preko puta, Patrijaršija je otvorila svoja vrata za gradonačelnika.

Daleko od javnosti

Za razliku od supruga, Iva se nije eksponirala u javnosti i bila je vrlo povučena. Retko su se zajedno pojavljivali u javnosti, a poslednji put su zajedno viđeni pre dva meseca - na koncertu Frajli, na kojem je, kako su mediji pisali, Iva uživala, dok se Dragan dosađivao kuckajući poruke.

Sačuvan poslovni odnos

Dragan Đilas je ranije bio u braku s Milicom Delević, bivšom direktorkom Kancelarije za evropske integracije. Iz tog braka, koji je okončan 2007. godine, ima dve ćerke, Sofiju i Jovanu, koje žive s majkom. Osim stranačkog (Milica je član Predsedništva otkako je Đilas preuzeo lidersku poziciju u DS), Đilas i Delevićeva su zadržali i poslovni odnos - preko firme za multimedijalne komunikacije „Multikom“, u kojoj imaju po 25 odsto vlasničkog udela.

I oni su se razvodili

Boris Tadić

Razveo se 1997. od prve žene Veselinke Zastavniković, koja se posle pet godina zamonašila i dobila monaško ime Irina. Danas živi u manastiru u Peći. S drugom ženom Tatjanom Tadić ima dve ćerke.

Aleksandar Šapić

Razveo se 2009, posle četiri godine braka sa Ivanom, udovicom Sredoja Šljukića. Ivana ima dvoje dece.

Velimir Ilić

S prvom ženom Verom ima ćerku, s drugom Ljubinkom dve ćerke, a sa sadašnjom suprugom Gordanom ćerku i sina.

Nenad Čanak

Prvi put se oženio 1986. godine Svetlanom, od koje se razveo četiri godine kasnije. Oženio se ponovo 1998. Marijom i rastao već godinu dana kasnije. Iz tog braka ima sina.

Božidar Đelić

Posle 18 godina braka, 2001. razveo se od Francuskinje Mari Lor. S njom ima dve ćerke, koje s majkom žive u Parizu. Duže vreme je u emotivnoj vezi s Vesnom Ječmenicom.

Vojislav Šešelj

Pre braka sa sadašnjom suprugom Jadrankom, s kojom ima tri sina, bio je u braku s Vesnom, koja mu je rodila sina prvenca Nikolu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAH DRUGOG BRAKA: Dragan Đilas se razvodi

Izvor: S media, 27.Maj.2013, 00:39

Kako tvrdi "Kurir", predsednik DS-a i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas se razvodi od druge supruge Ive, s kojom je u braku nepune četiri godine...On je nedavno spakovao kofere i napustio porodični stan na Vračaru, u kojem su ostali supruga Iva sa ćerkicom i sinom...(Kurir, Foto: Beta/Milan Obradović)

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.