KP NAŠI: Tražimo odgovornost za srbomrsca Dinka Gruhonjića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 16:15

KP NAŠI: Tražimo odgovornost za srbomrsca Dinka Gruhonjića!

Traže i da bude izbačen sa mesta vanrednog profesora u Novom Sadu
Konzervativni pokret „Naši“  poziva nadležne državne organe da u skladu sa zakonom reaguju na  najnovije izlive mržnje osvedočenog   srbomrsca Dinka Gruhonjića prema Srbiji, Republici Srpskoj, srpskom narodu i SPC, kao i da bude izbačen sa mesta vanrednog profesora  Filozofskog fakultetu u Novom Sadu, jer osobe kao on ne treba da obrazuju našu decu.
Na jednoj od tribina hrvatskog festivala Rebedu u Dubrovniku pod radnim nazivom „Kupi mi, mama, jedan mali rat“ ,  Dinko Gruhonjić koji je poznat srpskoj javnosti po širenju verske, rasne i nacionalne mržnje prema srpskom narodu izjavio je da je ponosan što nosi ime po...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.