KP NAŠI: Miloš Parandilović - Preletač i lažni monarhista Dragana Đilasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 14:44

KP "NAŠI": Miloš Parandilović - Preletač i lažni monarhista Dragana Đilasa

Saopštenje KP Naši prenosimo u celosti.
Lažni patriota i lažni monarhista Miloš Parandilović politički preletač koji menja stranke kao cipele počevši od Srpskog Pokreta Obnove, Pokreta Kraljevina Srbije, pa sve do sadašnjeg "Novo lice Srbije" pokazao je u više navrata  kako izgleda kada nemate ni jedno političko ubeđenje osim ličnog interesa, a juče tokom sednice Narodne skupštine Republike Srbije pokazao je i prave razloge zašto se nalazi na listi Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja".
Miloš Parandilović koji se predstavlja kao monarhista, konzervativac, patriota izašao je na izbore listi Dragana Đilasa i Marinike Tepić koji se zalažu za nezavisnost Kosova i Metohije, za koje je u Srebrenici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.