KOVID GRUPA VELJKA BELIVUKA! Mreža kontakata za praćenje žrtava - zločini planirani do detalja

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 22:42

KOVID GRUPA VELJKA BELIVUKA! Mreža kontakata za praćenje žrtava - zločini planirani do detalja

Hrvatin je navodno otkrio da im je jednom prilikom menadžer kafića doneo snimak sa rođendana Aleksandra Šarca

Veljko Belivuk, Marko Miljković i njihovi najodaniji saradnici napravili su grupu na Skaj aplikaciji pod nazivom "kovid" u kojoj su razmenjivali informacije o suparnicima, koje je trebalo da likvidiraju, među kojima su bili i Aleksandar Šarac i Lazar Vukićević, otkrio je istražiteljima svedok-saradnik Bojan Hrvatin!

Kako je ispričao, zloglasnom klanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u lovu na protivnike iz škaljarskog klana, pomoglo i to što su iz jednog beogradskog kafića, dobijali snimke sa sigurnosnih kamera, na kojima su zabeleženi izlasci Aleksandra Šarca. .

- Saznali smo da postoji grupa navijača Lazara Vukićevića i da su iznajmili stan koji gleda na Humsku, a da je u svemu tome i Aleksandar Šarac. Prvi put konkretnije saznajem o tome u stanu Srđana Lalića, kada su doneta dva risivera iz jednog beogradskog kafića, da pregledamo slike, da vidimo s kim je Šarac bio kada je slavio rođendan - rekao je Hrvatin.

- Jedno jutro smo se našli i napravili grupu za to. Ispočetka se zvala "Soprano grupa", ali smo posle nekoliko dana promenili naziv u "kovid", zato što je virus bio aktuelan u to vreme. Svemu smo ozbiljno pristupali, pa je tako Marko Miljković stupio u kontakt s jednim "škljaracem", i tako došao do saznanja da su Šarac i Vukićević na vezi sa izvesnim "Kapetanom" - rekao je svedok i dodao da je Miljković imao tri telefona, a jedan od njih je koristio za kontakt sa čovekom od koga je dobijao informacije ko su "škaljari" u Beogradu koji su bili zaduženi da jure neke određene ljude i da nas nadgledaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.