Izvor: B92, 31.Avg.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOSTUNICA: POTEZ SLJIVANCANINA STETI SVIMA

Potez Veselina Sljivancanina steti njemu i svima nama, izjavio je jugoslovenski predsednik Vojislav Kostunica govoreci o javnom nastupu pukovnika Veselina Sljivancanina, koji je optuzen pred Haskim tribunalom za ratne zlocine, javlja B92. U susretu s privrednicima i novinarima u Pozarevcu Kostunica je dodao da 'nije dobro da se taj slucaj zloupotrebljava". "Govorim o izjavi premijera Srbije Djindjica. Nema nikakvog razloga da nesto sto mogu biti razlike u stavovima predsednika savezne drzave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i predsednika Vlade Srbije bude korisceno na takav nacin da uvodi u raspravu i pojedine institucije, kao sto je Vojska Jugoslavije, koje su nam itekako potrebne', zakljucio je Kostunica.

Kostunica je prilikom posete Pozarevackom kraju razgovarao s privrednicima, a obisao je i povrsinske kopove rudnika u Kostolcu gde je razgovarao s rukovodstvom "Elektroprivrede Srbije". Direktor EPS Ljubomir Geric rekao je tom prilikom da su remonti obavljeni na vreme i izrazio nadu da nece biti vecih problema tokom zime.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.