KOSTIN OTAC IMAO PET PUŠAKA I DVA PIŠTOLJA: Prvi put odveo sina u streljanu sa 12 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 12:33

KOSTIN OTAC IMAO PET PUŠAKA I DVA PIŠTOLJA: Prvi put odveo sina u streljanu sa 12 godina

Kosta je mesec dana planirao zločin.

Otac dečaka Koste Kecmanovića (13) koji je napravio masakr, kakav Srbija u svojoj istoriji ne pamti, nalazi se u pritvoru i čeka saslušanje u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policija je u stanu u sefu uglednog radiologa našla čak pet pušaka. Njegov sin u školu je doneo dva pištolja. Precizno je pucao iz CZ99 i tom prilikom 8 učenika i čuvara. Drugi pištolj nije koristio, a u rancu su mu nađena još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri Molotovljeva koktela.

U bolnici se nalazi još šestoro deče i nastavnica istorije. Dvoje su kritično.

Nezvanično, njega je otac prvi put u 12 godina odveo u poznatu beogradsku streljanu. Tamo je poslednji put bio pre mesec dana.

- Istraga treba da utvrdi ko je dozvolio detetu da puca u streljani- kaže sagovornik blizak istrazi.

Na stolu u njegovoj sobi policija je našla dve ceduljice. Imena dece koje je planirao da ubije, kao i plan kretanja.

Više o pucnjavi u školi na Vračaru pročitajte OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.