KOSTA NE POKAZUJE NI ZRNO POKAJANJA Dečak sa Vračara ŠOKIRAO iskazom u policiji - otkriveno i odakle mu Molotovljevi kokteli

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 16:08

KOSTA NE POKAZUJE NI ZRNO POKAJANJA Dečak sa Vračara ŠOKIRAO iskazom u policiji - otkriveno i odakle mu Molotovljevi kokteli

Dečak nema ni zrno kajanja za zločin koji je počinio. Nikakav odnos prema krvavom piru. U policiji je sve ispričao šta i kako je planirao.

Kako saznajemo, Kosta Kecmanović (13) koji je počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" sam je pravio molotoljeve koktele, koji su mu pronađeni u rancu.

Kako navodi sagovornik, Kosta Kecmanović je prijavio nasilje u školi glume DKC pre dve godine, kada je bio peti razred.

- Drug iz grupe ga je udario, nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu je pukla usna. Reagovali su iz Centra za Socijalni rad, Tiršova je tada napisala izveštaj i roditelji su pozvani na razgovor. To je jedino nasilje koje je prijavljeno prema Kosti - dodaje sagovornik.

Ističe i da je Kosta već duže vreme posećivao psihologa.

Otac ga je vodio u streljanu, puno je vežbao i očigledno da je bio jako vešt čim je čuvara upucao sa 14 metara - dodaje izvor . On navodi da je u policiji prićao o svemu što je uradio bez imalo empatije I kajanja.

Načelnik beogradske policije Veselin Milić rekao je na konferenciji za medije da je u 8.40 zamenica direktorke škole pozvala dežurnu službu da prijavi pucnjavu, dok je sam izvršilac zvao u 8.42 priznavši šta je uradio.

"Smrtno je stradalo osam učenika, od čega sedam devojčica i jedan dečak".

Milić je naveo da je dečak ovaj zločin planiran mesec dana.

Više o pucnjavi u školi na Vračaru pročitajte OVDE. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.