KOSTA ĆE IZAĆI, A ONI IZ SANDUKA NIKAD NEĆE Monstruozan snimak podrške ubici sa Vračara - DA LI ĆE NEKO REAGOVATI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 13:43

"KOSTA ĆE IZAĆI, A ONI IZ SANDUKA NIKAD NEĆE" Monstruozan snimak podrške ubici sa Vračara - DA LI ĆE NEKO REAGOVATI?

Kosta Kecmanović (13) koji je zavio Beograd i Srbiju u crno pre dva dana, na društvenim mrežama ima jezivu podršku.

Učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je svojih 8 drugara i radnika obezbeđenja te škole Dragana Vlahovića i ranio 6 učenika i nastavnicu istorije.

On je priveden istog dana, a nešto kasnije popodne uhapšen je i njegov otac radiolog Vladmir Kecmanović, jer je dečak, po sopstvenom priznanju u policiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pištolj uzeo iz očevog sefa.

Trenutno se Vladimir Kecmanović nalazi na saslušanju, a u Srbiji su naredna tri dana proglašena danima žalosti.

Od srede do današnjeg dana veom zabrinjavaju komentari podrške Kosti i veliki broj grupa na društvenim mrežama koje ga veličaju. Ipak, jedan snimak se izdvojio kao posebno zabrinjavajući.

- Kosta će da izađe kad-tad iz zatvora, ali oni iz sanduka nikad - kaže devojčica u TikTok snimku.

Podsetimo, i dečak i otac su priznali policiji da ga je otac odvodio u streljane gde je vežbao pucanje na pokretnim metama. On je imao detaljno isplaniran i razrađen plan likvidacija, što dokazuju spisak i nacrtana shema škole.

U policiji je rekao da je 3.5. izabrao, jer je znao da će škola posle praznika biti puna.

- Monstrumi neće ugledati svetlost dana! Ni ovaj mali, ni ovaj nešto veći, neće izaći iz zatvora - rekao je danas nakon terorističkog akta u Mladenovcu predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Moraće da rade svi, da pregledaju svih 45.000 ljudi koji su rekli da im se sviđa monstrum. Moraćemo svi da radimo. Svako lice koje kaže da mu se sviđa, da nam kaže zašto mu se sviđa - dodao je.

Više o pucnjavi u školi na Vračaru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.