KOŠMAR U NIŠU! SILOVAO ĆERKU, OSTALA U DRUGOM STANJU: Izbacio sve ukućane i NASRNUO NA SOPSTVENO DETE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 01:02

KOŠMAR U NIŠU! SILOVAO ĆERKU, OSTALA U DRUGOM STANJU: Izbacio sve ukućane i NASRNUO NA SOPSTVENO DETE

Osuđen je na devet godina zatvora.
Nišlija (52) koji je optužen da je više puta silovao ćerku staru 21 godinu i napravio joj dete osuđen je danas u Višem sudu u Nišu na zatvorsku kaznu od devet godina i dva meseca.
- Okrivljeni je oglašen krivim zbog produženog krivičnog dela silovanje iz člana 178 stav 3 u vezi stave 1 Krivičnog zakona i krivičnog dela nasilje u porodici iz člana 194 stav 1 Krivičnogo zakona i osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 9 godina i 2 meseca, u koju mu se uračunava vreme provedeno u pritvoru od 9. 3. 2023. godine do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora -  kazali su za medije u Višem sudu u Nišu.
Odlukom suda, javnost je isključena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.