KORONA SE U BEOGRADU NE SMIRUJE: U KBC Zemun za JEDAN DAN primljeno 175 pacijenata

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 09:46

KORONA SE U BEOGRADU NE SMIRUJE: U KBC Zemun za JEDAN DAN primljeno 175 pacijenata

KBC Zemun od juče se potpuno vratio u kovid sistem, ali je postao i trijažni centar.

U Kliničko bolnicki centar "Zemun" za dan je primljeno 175 pacijenata.

Direktor bolnice Dragoš Stojanović rekao je da je u subotu od 14 do 19 sati u toj ustanovi bilo 140 pregleda, a do jutros 195.

Podsećanja radi, prema jučerašnjim podacima, za 24 sata u Srbiji su na korona virus testirane 7.434 osobe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozitivno je njih 325, a na žalost osam lica je preminulo.

Ukupno je u našoj zemlji od početka epidemije preminulo 306 osoba. Prema podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut" trenutno se na respiratorima nalazi 86 pacijenata.

Podsetimo, jučerašnji dan bio je najtragičniji od početka epidemije korona virusa u našoj zemlji pošto je preminulo čak 11 lica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U jednom danu 175 hospitalizacija zaraženih u Zemunu, u Kraljevu se puni infektivna

Izvor: Radio 021, 05.Jul.2020

Za jedan dan primljeno je 175 pacijenata u KBC Zemun, čime se ovaj centar potpuno vratio u kovid sistem, kaže direktor bolnice Dragoš Stojanović...Samo od jutros je urađeno 195 pregleda pacijenata, kaže on za RTS...Infektivno odeljenje puni se i u Kraljevu, gde je još devetoro zaraženih...Dnevno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.