KORONA OZBILJNO PRITISKA KOMŠIJE: Dvoje preminulo, 30 novozaraženih

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 18:42

KORONA OZBILJNO PRITISKA KOMŠIJE: Dvoje preminulo, 30 novozaraženih

Od početka epidemije umrle 64 osobe

U Crnoj Gori je u poslednja 24 sata potvrđeno 30 novih slučajeva korona virusa, a preminule su dve osobe, saopštio je Institut za javno zdravlje.

U laboratorijama Instituta testirana su 263 uzorka, polovina novozaraženih je iz Podgorice, a ukupan broj aktivnih slučajeva u Crnoj Gori trenutno iznosi 1.102, prenose Vijesti.

Od početka epidemije u toj zemlji je zaraženo ukupno 3.618 ljudi. Broj smrtnih slučajeva od početka juna je 55, a od početka godine 64.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Crnoj Gori 30 novoobolelih, PREMINULE DVE OSOBE

Izvor: Blic, 09.Avg.2020

U Crnoj Gori je u poslednja 24 sata potvrđeno 30 novih slučajeva korona virusa, a preminule su dve osobe, saopštio je Institut za javno zdravlje.

Nastavak na Blic...

ZZJZ Novi Pazar: Samo četiri pozitivna PCR testa

Izvor: SandzakPress.net, 10.Avg.2020, 11:57

Prema informacijama Zavoda za javno zdravlje Novi Pazar, od ukupno 8.839 testiranih, 1.284 lica je inficirano virusom Covid19. Sva četiri pozitivna PCR testa, koja su danas stigla u Zavod za javno zdravlje, su iz Novog Pazara. Ukupan broj inficiranih od početka epidemije u Novom Pazaru je 1.014, Tutinu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Crna Gora: Četiri osobe preminule od Kovida 19, epidemija ne popušta

Izvor: VOA, 10.Avg.2020

Direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore Boban Mugoša saopštio je da su u posljednja 24 časa preminule četiri osobe pozitivne na koronavirus, dok je u istom periodu na uzorku od 395 testiranih registrovano 78 novih slučajeva infekcije. “Nažalost, i dalje imamo jednu seriju koja se odnosi...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.