KORONA NE POSUSTAJE: U gradu na Ibru potvrđeno još 48 novih slučajeva infekcije, jedna osoba preminula

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 17:19

KORONA NE POSUSTAJE: U gradu na Ibru potvrđeno još 48 novih slučajeva infekcije, jedna osoba preminula

Od izbijanja epidemije, u kraljevačkom kraju ukupno je registrovano 10.563 slučajeva infekcije, dok je u aktuelnom talasu, od 16. oktobra zvanično potvrđeno - 9.107.

Prema podacima kraljevačkog Zavoda za javno zdravlje, od ukupno 251 testiranog uzorka brisa sa teritorije Kraljeva, računajući 78 PCR i 173 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je 48, saopštio je Gradski krizni štab.

Kako se navodi u saopštenju, tokom minulih 24 sata od posledica korone preminuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je još jedan kovid pacijent sa teritorije Kraljeva, tako da je do sada ukupno 170 stanovnika grada na Ibru izgubilo bitku protiv ovog virusa.

U kraljevačkoj opštoj bolnici trenutno je hospitalizovano 25 kovid pacijenata. Na intenzivnoj nezi je zbrinuto četvoro, od kojih je jedan na respiratoru, a troje na neinvazivnoj ventilaciji. Kako je saopšteno, tokom minulih 24 sata dvoje pacijenata je preminulo u ovoj ustanovi, šestoro je novoprimljenih, a četvoro je otpušteno sa bolničkog lečenja. U ovom periodu u Kovid ambulanti obavljeno je ukupno 86 pregleda.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.