KORONA NAPRAVILA HAOS U KOMŠILUKU! Na svadbi se zarazilo 36 ljudi, više od 200 osoba u SAMOIZOLACIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2020, 17:23

KORONA NAPRAVILA HAOS U KOMŠILUKU! Na svadbi se zarazilo 36 ljudi, više od 200 osoba u SAMOIZOLACIJI

Korona ne odustaje ni kada su veselja u pitanju

Od juče su u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena 33 nova slučaja zaraze koronavirusom i sve te osobe su zaražene na istoj svadbi.

- Stigli su nam prvi nalazi i 33 osobe su pozitivne. Od ranije imamo tri slučaja tako da je s te jedne svadbe ukupno 36 slučajeva, a 233 osobe su u samoizolaciji i one su povezane s tom svadbom - izjavila je glavni županijski epidemiolog Vesna Grgić.

Ona je rekla da se još čekaju neki rezultati tako da bi zaraženih moglo biti još.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korona ušla među svatove, 36 zaraženih na svadbi u Bjelovaru

Izvor: B92, 05.Sep.2020

Zagreb -- Od juče su u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena 33 nova slučaja zaraze koronavirusom i sve te osobe su zaražene na istoj svadbi..."Stigli su nam prvi nalazi i 33 osobe su pozitivne. Od ranije imamo tri slučaja tako da je s te jedne svadbe ukupno 36 slučajeva, a 233 osobe su u...

Nastavak na B92...

HRVATSKA UVELA NOVE MERE! Nakon velikog broja zaraženih na svadbi, cela županija pod nužnim restrikcijama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2020, 10:53

Od juče su u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena 33 nova slučaja zaraze koronavirusom i sve te osobe su zaražene na istoj svadbi...Na predlog Štaba civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije, Štab civilne zaštite Hrvatske doneo je Odluku o uvođenju nužnih epidemioloških mera...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.