KOREKCIJA BUDŽETA GRADA NOVOG PAZARA

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOREKCIJA BUDŽETA GRADA NOVOG PAZARA

NOVI PAZAR - Gradsko veće Novog Pazara najverovatnije će ponovo razmatrati predlog budžeta za 2011. godinu, po kojem će ukupni prihodi i rashodi, u iznosu od 1,5 milijardi, biti uvećani na 1,6 milijardi dinara. Načelnik Odeljenja za finansije gradske uprave Novog Pazara Radojica Filipović rekao je da se korekcija budžeta tiče uvećanja sredstava, namenjenih razvoju komunalne infrastrukture, preneo je radio Sto plus.

Prema predloženom budžetu, najviše novca građana potrošiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lokalna samouprava, koja je za plate činovnika predvidela skoro 650 miliona dinara, odnosno 42 odsto ukupnih gradskih prihoda. Filipović je objasnio da se oko 56 odsto prihoda budžeta očekuje od lokalnih javnih prihoda.

Korigovani predlog budžeta uskoro bi trebalo da se nađe pred članovima Gradskog veća, kako bi najkasnije do 20. decembra mogao da bude usvojen u skupštini Novog Pazara.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Budžet planiran na 2,4 miliona KM

Izvor: Capital.ba, 05.Nov.2010, 15:05

DRVAR, Odbornici lokalnog parlamenta u Drvaru usvojili su Nacrt budžeta za narednu godinu u iznosu 2.398.500 KM. Prema projekcijama, najveći dio sredstava, 1.389.100 maraka, trebalo bi da obezbijede poreski prihodi, a neporeski prihodi 801.300 KM. Preostali dio sredstava bio bi namiren putem grantova...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.