KONZERVATIVNI POKRET NAŠI: Miroslav Aleksić tražio da bude kažnjena reprezentacija Srbije?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 13:05

KONZERVATIVNI POKRET "NAŠI": Miroslav Aleksić tražio da bude kažnjena reprezentacija Srbije?

Saopštenja KPN-a prenosimo vam u celosti.

Konzervativni pokret Naši došao je do informacija iz poverljivih izvora da je Miroslav Aleksić šef poslaničke grupe Narodne stranke preko svojih kontakata prilikom boravka u u Evropskom parlamentu u Strazburu zatražio da se izvrši pritisak na reprezentaciju Srbije zbog zastave Kosova i Metohije uz poruku "Nema predaje" koja je bila u svlačionici naših fudbalera.

Ovakve aktivnosti  Miroslava Aleksića i njegovog lidera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu strane građanima Srbije.

Podsećamo da je u vreme vlade Borisa Tadića, tadašnji ministar spoljnih poslova  Vuk Jeremić, pregovore o Kosovu i Metohiji prebacio  iz UN u Brisel. Odnosno  pregovori su prebačeni u Brisel rezolucijom UN koji je predložila Srbija, odnosno Vuk Jeremić kao ministar spoljnih poslova. Tako je Jeremić omogućio da EU, čija je većina članica priznala tzv. nezavisno Kosovo, odlučuje njegovu sudbinu.

Ovaj dvojac praktično  koristi svaku priliku kako bi naneo što veću štetu državi i građanima, a sve sa nadom da će ih njihovo dodvoravanje zapadu dovesti na vlast, a protiv volje građana Srbije koji im ne daju nikakvu podršku.

Konzervativni pokret Naši poziva Miroslava Jankovića da izađe pred građane Srbije i objasni da li je i zašto tražio da bude pokrenut postupak protiv naše fudbalske reprezentacije.

Ovom prilikom poručujemo i Vuku Jeremiću i Mikiju Aleksiću, kao i celoj Narodnoj stranci – KOSOVO JE SRBIJA – NEMA PREDAJE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.