KONTRADIKTORNE VREDNOSTI ISLAMA U ODNOSU NA EVROPU! Tokom protesta desničara zapaljeni primerci Kurana! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 12:58

KONTRADIKTORNE VREDNOSTI ISLAMA U ODNOSU NA EVROPU! Tokom protesta desničara zapaljeni primerci Kurana! (VIDEO)

Aktivisti danske partije "Stram kurs“ zapalili su Kuran na protestu u gradu Frederisija, u kom živi veliki broj turskih i muslimanskih migranata

Aktivisti danske desničarske partije, koje je predvodio predsednik Rasmus Paludan, pojavili su se u Frederisiji i održali protest u blizini lokalnog supermarketa, iako je prvo bilo najavljeno da će demonstrirati u parku.

Aktivisti danske desničarske partije, koje je predvodio predsednik Rasmus Paludan, pojavili su se u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Frederisiji i održali protest u blizini lokalnog supermarketa, iako je prvo bilo najavljeno da će demonstrirati u parku.

Prisutan je bio i kordon policije, a aktivisti partije zapalili su nekoliko primeraka Kurana.

Leader of Danish extreme far-right party and his supporters burn Quran during an anti-immigration protest pic.twitter.com/sbMpyai6Zw

— RT (@RT_com) October 4, 2020

​- Mi govorimo istinu o islamu, jer mnogi ljudi u Danskoj ne znaju šta je islam i da su vrednosti islama veoma kontradiktorne u odnosu na danske, zapadne, evropske vrednosti - rekao je Paludan.

Neki od meštana pokušali su da probiju policijski kordon i da se obračunaju da demonstrantima, ali ih je policija sprečila, a jedna osoba je uhapšena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Danskoj javno spaljen Kuran VIDEO

Izvor: B92, 04.Okt.2020

Aktivisti danske partije „Stram kurs“ zapalili su Kuran na protestu u gradu Frederisija, u kom živi veliki broj turskih i muslimanskih migranata...Aktivisti danske desničarske partije, koje je predvodio predsednik Rasmus Paludan, pojavili su se u Frederisiji i održali protest u blizini lokalnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.