KONKURS ZA POSTAVLJANJE TEZGI NA STAROM GRADU

Izvor: Kurir, 01.Nov.2010, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONKURS ZA POSTAVLJANJE TEZGI NA STAROM GRADU

BEOGRAD - Rok za prijave na konkurs za određivanje korisnika mesta za postavljanje tezgi i drugih pokretnih privremenih objekata na javnim površinama u opštini Stari grad je 6. novembar, saopštila je Gradska uprava.

Konkurs će biti sproveden usmenim javnim nadmetanjem, koje će biti održano 10. novembra u zgradi te opštine. Konkursna dokumentacija može se preuzeti sa sajta opštine njnjnj.starigrad.org.rs, kao i u Odseku za poslove Opštinskog veća i predsednika opštine, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se prijava podnosi poštom ili preko pisarnice Opštinske uprave.

Prijave se podnose za svaki objekat ili mesto na određenoj lokaciji posebno, a jedan učesnik može podneti samo jednu prijavu za jedan objekat, odnosno mesto na određenoj lokaciji, navedeno je u današnjem saopštenju. Pravo da učestvuju na konkursu imaju sva pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove utvrđene zakonom i konkursnom dokumentacijom.

Prijave se odnose na postavljanje aparata za kokice, rotacionih stalaka za prodaju razglednica i turističkih publikacija, rotacionih stalaka za prodaju štampe, kolica - tezgi za prodaju umetničkih suvenira. Odnose i se i na aparate za prodaju osvežavajućih napitaka, rasklopivih tezgi za prodaju umetničkih predmeta, tezgi - sanduka za čišćenje obuće, mesta za prodaju balona, vage za merenje telesne težine i tezgi za prodaju cveća i knjiga.

Sve informacije u vezi konkursa mogu se dobiti na brojeve telefona 3227-859 i 3223-345, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Stari grad: Raspisan konkurs za postavljanje tezgi

Izvor: Glas javnosti, 02.Nov.2010, 08:45

BEOGRAD - Rok za prijave na konkurs za određivanje korisnika mesta za postavljanje tezgi i drugih pokretnih privremenih objekata na javnim površinama u opštini Stari grad je 6. novembar, saopštila je Gradska uprava...Konkurs će biti sproveden usmenim javnim nadmetanjem, koje će biti održano 10....

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.