Izvor: B92, 28.Maj.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONFERENCIJA O PREVENCIJI KONFLIKATA

Pristina -- Konferencija o prevenciji konflikata i dijalogu nakon konflikta odrzava se utorak u organizaciji Misije OEBS na Kosovu.

Aktivistkinje nevladinih organizacija i politicarke iz razlicitih kosovskih zajednica razgovaraju s predstavnicima privremenih institucija samouprave i medjunarodnim zvanicnicima, saopstio je OEBS. Konferencijom se zavrsava cetvorodnevna poseta Kosovu delegacija zena iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije. Tokom posete, sastanci odrzani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Gracanici, Prizrenu i Pristini bili su prilika da s lokalnim zajednicama bude povedena debata o ucescu zena u izgradnji mira i pomirenju i podele iskustva sa zenama suocenim sa slicnim problemima u susednim oblastima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.