KONAČNO VIKEND U ZEMUNU KAO NEKADA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 15:56

KONAČNO VIKEND U ZEMUNU KAO NEKADA

Iako se narednih dana najavljuje promenljivo vreme, mahom praćeno pljuskovima, pad broja zaraženih kovidom 19 i popuštanje epidemioloških mera omogućava izvesnu živost i planiranje pravog vikenda kulture za sebe i porodicu.

Za subotnje i nedeljno veče, 15. i 16. maja u 19.30 časova mogu se na vreme rezervisati karte za premijeru i prvu reprizu Brodvejskog hit mjuzikla Džejsona Roberta Brauna ''Poslednjih pet godina'' u Operi i teatru ''Madlenianum''.

Režiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpisuje Robert Bošković, diriguje Vesna Šouc, a za koreografiju se pobrinula Milica Cerović. Izvođači su pravi magnet za publiku: soprani Branislava Podrumac i Mina Gligorić, glumac Žarko Stepanov i tenor Dimitrije Cincar Kostić prikazaće trajanje petogodišnje priče između talentovanog pisca Džejmija i glumice Kejti.

U prijatnom ambijentu Galerije žičanih instrumenata u Grobljanskoj 9 na Gardošu u subotu u 19 časova glumac Narodnog pozorišta u Beogradu Zoran Ćosić će izvesti kamerne ''Pripovetke jednog kaplara'', po prvoj objavljenoj knjizi Branislava Nušića. Nina Ćosić će odsvirati dela Josifa Marinkovića i Stevana Mokranjca kao muzičku pozadinu pripovedanja događaja iz perioda srpsko-bugarskog rata.

I na kraju, za sve one koji vole nadmetanja, ''Pab kviz inkvizitor'' nastavlja kampanju popularizacije i u ''Ofis pabu'' na Keju oslobođenja organizuje veče ''Kviz na slovo'' u subotu, 15. maja sa početkom u 19 časova.  Predviđene su i nagrade za pobedničke ekipe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.