KONAČNO U BEOGRADU Stigla prva dva miga 29

Izvor: Blic, 02.Okt.2017, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO U BEOGRADU Stigla prva dva "miga 29"

Prva dva od šest ruskih "migova-29" stigla su na Vojni aerodrom "Batajnica" posle četiri i po sata leta, saznaje "Blic".

Letelice su rastavljene dopremljene na ruskom vojnom transporteru "Antonov 124" iz Moskve, a zbog osetljivosti posla let je kasnio skoro dva sata.

Prema planu, predviđeno je da svi delovi šest ruskih lovaca stignu u Beograd do petka, nakon čega će ih srpski i ruski tehničari sklopiti kako bi spektakularnu premijeru imali 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda.

Šest "migova" stiže kao donacija Rusije, s tim što će biti neophodan njihov remont nakon promocije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Konačno: Dva ruska "miga 29" stigla u Srbiju!

Izvor: BKTV News, 02.Okt.2017

Prva dva od šest ruskih "migova-29" stigla su na Vojni aerodrom "Batajnica" posle četiri i po sata leta...Letelice su rastavljene i dopremljene na ruskom vojnom transporteru "Antonov 124" iz Moskve, a zbog osetljivosti posla let je kasnio skoro dva sata...Vulin izrazio saučešće povodom napada u...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.