Izvor: Blic, 24.Jul.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO POKAZALA DEČKA Najseksi Srpkinja je u vezi sa OVIM FRAJEROM

Jedna od najzgodnijih Srpkinja koja dugi niz godina živi i radi u Americi, Ivana Korab, u vezi je sa slovenskim fudbalerom Reneom Krhinom. Par je vezu razotkrio putem društvenih mreža, a slike na kojima su maksimalno zaljubljeni samo pljušte.

Rene ima 27 godina, rođen je u Mariboru, igra u reprezentaciji Slovenije, ali i za španski klub Granada. Ivana i Rene upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ljubav je odmah planula.

Iako Ivana živi u Los Anđelesu, to im ne predstavlja problem jer Rene kad god mu obaveze to dozvole skokne do drage. Trenutno je u Americi gde uživaju u ljubavi, večerama, druženju i žurkama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.