KONAČNO OTKRIVEN MOTIV MASAKRA KOJI JE POTRESAO ZEMLJU! Samo dva sata pre pucnjave TRAŽILA GA POLICIJA, evo šta je prethodilo svemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 10:46

KONAČNO OTKRIVEN MOTIV MASAKRA KOJI JE POTRESAO ZEMLJU! Samo dva sata pre pucnjave TRAŽILA GA POLICIJA, evo šta je prethodilo svemu

Otkriveno šta je prethodilo pucnjavi u Augzburgu.

Nemac Gerhard B. (64) osumnjičen je za ubistvo bračnog para (49, 52) i penzionera (72) u petak uveče u zgradi u blizini Augzburga u Nemačkoj.

Nakon toga se odvezao kolima 400 metara dalje, gde je upucao 44-gpdišnjeg sina penzionera i ženu (32) kroz vrata stana i teško ih ranio.

Gerhard je uhapšen i nalazi se u pritvoru od subote.

Veruje se da je masakr epilog dugogodišnjeg spora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između komšija. Prema rečima policije, zvaničnici su prvi put obavešteni o komšijskoj svađi između Gerharda i žrtava krajem 2018. godine. Ubica je živeo sa bračnim parom i penzionerom u kući, prenosi Bild.

Nakon toga je bilo još svađa, a prema navodima policije, vođene su dalje istrage o tuči, uvredljivim izjavama i pretećim gestovima.

Pored toga, 64-godišnjak nije krivično gonjen.

Na kraju, žrtve su pozvale policiju u petak oko 17 sati, dva sata pre nego što ih je ubio. Kada je patrola stigla na lice mesta, Gerhard nije bio u kući.

Ali samo dva sata kasnije, vratio se i počinio brutalno ubistvo.

Bračni par je upucao pred njihovim maloletnim detetom.

Nakon zločina je pobegao kolima. Policija ga je tražila od 19.20 i uspela da ga uhapsi oko 19.45. Nije pružao otpor prilikom hapšenja.

Policajci su u njegovom automobilu pronašli dva pištolja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.