KONAČNO IZA REŠETAKA: Ovo je mladić koji se sumnjiči da je krvnički tukao dečaka iz Novog Sada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 22:04

KONAČNO IZA REŠETAKA: Ovo je mladić koji se sumnjiči da je krvnički tukao dečaka iz Novog Sada!

Snimak iživljavanja nad dečakom nastao je prošle godine, ali iz nepoznatih razloga nasilje nije prijavljeno policiji.

Mladić (18) koji se nalazi iza rešetaka zbog prinude, sumnjiči se za nasilje nad dečakom iz Novog Sada, čiji snimak je podigao celu Srbiju na noge.

Snimak, na kojem se vidi kako muškarac maltretira i brutalno udara dete nekoliko puta, počeo je danas da kruži društvenim mrežama i izazvao je osudu čitave javnosti. Nije prošlo mnogo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a policija je identifikovala osobu koja se sumnjiči za nasilje nad maloletnim detetom.

Inače, snimak je nastao prošle godine, ali iz nepoznatih razloga nasilje nije prijavljeno policiji.

Mladić se na teret stavljaju prinuda, ugrožavanje sigurnosti, nasilje u porodici, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nasilničko ponašanje.

Prema nezvaničnim saznanjima osumnjičeni je dečaka u oktobru primorao da krene sa njim između zgrada gde ga je brutalno fizički zlostavljao, zahtevajući od deteta da u kameru govori "izvinjavam se svima sa Telepa".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.