KONAČNO DOBRE VESTI: Superćelijska oluja napušta Srbiju, evo gde joj je sledeća destinacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 22:39

KONAČNO DOBRE VESTI: Superćelijska oluja napušta Srbiju, evo gde joj je sledeća destinacija

Ovaj sistem premešta se dalje prema istoku i uskoro će na svom putu ka Bugarskoj napustiti područje Srbije.

Ove večeri snažan grmljavinski sistem zahvatio je i istočne predele Srbije i doneo veoma obilne pljuskove sa grmljavinom.

Nažalost, ovaj sistem dodatno je ojačao, pa je šire područje Bora i Zaječara zahvatila superćelijska oluja sa jakim gradom, jakim gromovima, olujnim vetrom i veoma obilnim pljuskovima.

Ovaj sistem premešta se dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema istoku i uskoro će na svom putu ka Bugarskoj napustiti područje Srbije.

Istovremeno, severozapadne predele Srbije, Vojvodinu, Beograd, Podrinje i Mačvu zahvatio je novi oblačni sistem iz Hrvatske i Bosne i doneće ovim predelima kišu i pljuskove sa grmljavinom.

U nastavku večeri ovaj sistem premeštaće se dalje na istok preko Šumadije, Podunavlja i Pomoravlja.

Dobra vest je da se u drugoj polovini noći u većem delu Srbije očekuje smirivanje vremena i razvedravanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.