KOMePAY digitalna kartica Komercijalne banke

Izvor: Beta OMS, 01.Mar.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMePAY digitalna kartica Komercijalne banke

Zašto kažeš telefon, a misliš kartica?Komercijalna banka je, u saradnji sa kompanijom Visa, predstavila novu Visa Electron digitalnu karticu – KOMePAY. "KOMePAY je inovativna usluga koja omogućava brzo, efikasno i sigurno plaćanje mobilnim telefonom, na svim POS aparatima i ATM uređajima sa beskontaktnim čitačima“, rekao je izvršni direktor za nove bankarske tehnologije i strateški razvoj Komercijalne banke Petar Stefanović. Usluga beskontaktnog plaćanja mobilnim telefonom, omogućena je zahvaljujući naprednoj HCE (Host Card Emulation) tehnologiji. Komercijalna banka se na ovaj način, prateći najnovije svetske trendove, svrstava u lidere mobilnog bankarstva u regionu."Plaćanje digitalnom KOMePAY karticom je potpuno bezbedno, kao i plaćanje bilo ...

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

KOMePAY kartica za beskontakno plaćanje telefonom

Izvor: Kamatica.com, 01.Mar.2017

Komercijalna banka je, u saradnji sa kompanijom Visa, lansirala novu Visa Electron digitalnu karticu KOMePAY za beskontaktno plaćanje mobilnim telefonom. ..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.