KOMŠIJE PRESTRAVILI KRICI: Stradao jer se PROTIVIO ĆERKINOJ VEZI! Tinejdžerka (16) ostavila otvorena vrata kućnog doma...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 19:05

KOMŠIJE PRESTRAVILI KRICI: Stradao jer se PROTIVIO ĆERKINOJ VEZI! Tinejdžerka (16) ostavila otvorena vrata kućnog doma...

Tinejdžeri ostaju u preventivnom pritvoru dok se istraga nastavlja.

Tinejdžerka i njen dečko navodno su nožem izboli njenog oca u snu jer nije odobravao njihovu vezu.

Policija je uhapsila Elenu Đoju (18) i Đovanija Limata (23) zbog ubistva Eleninog oca, geodeta Alda Đoje, u italijanskom gradu Avelinu u noći 23. aprila.

Takođe su planirali da ubiju njenu majku i sestru, jer su se i one usprotivile toj vezi, navedeno je u policijskom izveštaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Đovani je 53-godišnjaka navodno izbo sedam puta lovačkim nožem dok je spavao na sofi u svojoj dnevnoj sobi. Nesrećni muškarac je uspeo da upozori svoju ženu i drugu ćerku da se spasu, pre nego što je preminuo u bolnici nekoliko sati kasnije.

Đovani i njegova devojka uhapšeni su u nekoliko sati nakon zločina i oboje su priznali krivicu.

Policija navodi da je par smislio plan pre izvesnog vremena i čak planirao da simulira pljačku u Eleninom domu kako bi obmanuo istražitelje. Policajci su zaključili da je Elena ostavila vrata otvorena i pretvarala se da iznosi smeće kako bi njen dečko mogao da se ušunja i ubije njenog usnulog oca.

Policija veruje da je motiv za zločin protivljenje Elenine porodice njenoj vezi sa dečkom. U vreme hapšenja, Đovani je bio nezaposlen i već je imao krivičnu evidenciju zbog narkotika i napada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.