KOMŠIJE ČULE BUKU PA ZVALE POLICIJU: Otkriveno kako je provalnik ušao u kuću muškarca (60) na Zvezdari i ubio ga

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 13:28

KOMŠIJE ČULE BUKU PA ZVALE POLICIJU: Otkriveno kako je provalnik ušao u kuću muškarca (60) na Zvezdari i ubio ga

Prema prvim informacijama iza zločina koji se noćas dogodio u beogradskom naslju Zvezdara stoji provalnik koji je, prema informacijama sa terena, u kuću penzionera Dragana V. najverovatnije ušao kroz prozor.

Penzioner Dragan V. (60), čije je telo noćas u lokvi krvi pronašla policija, živeo je sam u kući u Pešterskoj ulici gde se uselio pre četiri, pet godina, pričaju komšije. Policiju su noćas pozvali njegovi stanari sa prvog sprata pošto su se uplašili čuvši buku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako javljaju sa lica mesta, policija je i dalje na terenu i vrši uviđaj. Komšije ovog penzionera o njemu ne znaju mnogo jer se, kako su ispričali, u kuću u Pešterskoj doselio tek pre nekoliko godina.

- On je inače iz Valjeva i znam da je radio na kopovima u Kolubari. Viđali smo ga ranije sa jednim malim detetom, koliko znamo to mu je dete iz prvog braka, ali smo ga slabo sretali u poslednje vreme - priča komšija D. V.

Kako se saznaje, za sada se pretpostavlja da je u zločinu učestvovala jedna osoba koja je provalila u Draganovu kuću i tražila mu novac, a zatim ga izbola oštrim predmetom po grudima i vratu i ugušila ga jastukom, ali ne isključuje se mogućnost da je u kući Dragana V. noćas bilo više osoba.

- Njegovi stanari koji žive na prvom spratu su čuli buku i uplašili se, pa su odmah pozvali policiju, ali su hitne službe mogle samo da konstatuju smrt po dolasku na lice mesta - kazao je izvor upoznat sa slučajem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.