KOMŠIJA PROGOVORIO O UBISTVU AMERIKANCA: Novi detalji jezivog zločina na Zvezdari

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 18:19

KOMŠIJA PROGOVORIO O UBISTVU AMERIKANCA: Novi detalji jezivog zločina na Zvezdari

Komšija o stravičnom ubistvu u Beogradu.

Lupnjava je bila neka ujutru oko 3h, nismo znali šta se tačno dešava dok nam policija ujutru nije rekla da se tu nalazi mrtav čovek. Leš je pronađen u kući jednog od uhapšenih. Tog amerikanca nisam video nikada ranije.

Ovo je rekao komšija osumnjičenog u čijoj kući je noćas pronađen leš američkog državljanina.

Kako svedoči ubistvo se desilo u kući, a dvorište ispred kuće morali su da očiste i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << operu jer je bilo mnogo krvi.

Podsetimo, ubistvu je prethodilo slučajno poznanstvo i brutalna svađa, pod još neutvrđenim okolnostima.

Ubijeni Amerikanac je krajem prošle godine došao u Beograd, gde je živeo sa devojkom, našom državljankom.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su Đ. V. (1964), R. B. (1986) i M. J. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo nad 54-godišnjim američkim državljaninom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.