KOMŠIJA MONSTRUM: Prišao starici dok je brala bilje u bašti i palicom za kriket je pretukao nasmrt

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021, 22:23

KOMŠIJA MONSTRUM: Prišao starici dok je brala bilje u bašti i palicom za kriket je pretukao nasmrt

Nesrećna žena je bila nastavnica muzičkog i sjajan klarinista

Komšija Gaj Anmak (46) je kriv za prebijanje nasmrt penzionisane nastavnice muzičkog (87) i to palicom za kriket dok je za večeru brala začinsko bilje. Muškarac je proglašen krivim za premlaćivanje 87-godišnje penzionisane komšinice.

Penzionerku Rozmari Hil (87) brutalno je pretukao 46-godišnji Gaj Anmak (46), koji je 21. juna 2020. godine stajao ispred svoje kuće u Rajgejtu u okrugu Sarej, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre nego što je prešao ulicu i nasumično napao gospođu Hil.

Anmak je uhapšen nedugo nakon napada i proglašen je mentalno nesposobnim za davanje izjave i pritvor. Gospođa Hill, koja je pala na zemlju nakon napada, hitno je prebačena u bolnicu, nakon što su policija i hitne službe požurile na lice mesta.

Tokom suđenja za ubistvo porota je čula da je gospođa Hil ostala na zemlji sa steškom povredom glave i mozga nakon opakog napada.

Snimci u bolnici otkrili su da je udovica pretrpela toliko ozbiljne povrede mozga da nije mogla biti operisana. Ukazana joj je nega i umrla je u bolnici Svetog Đorđa, 25. juna - samo nekoliko dana nakon napada, piše britanski "Daily Mail".

Sedeći na krunkom sudu Gildford, porota je osudila Anmaka za ubistvo nakon suđenja koje je trajalo nedelju i po dana. Gospođa Hil, penzionisana nastavnica muzike, nekada je bila vodeća svetska sviračica klarineta koja je sa orkestrima proputovala svetom i svojom zemljom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.