KOMŠIJA IZNEO DETALJE O DEČAKU KOJI JE NAPRAVIO KRVOPROLIĆE U VRŠCU: Maltretirao starije, ubijao kokoške po selu, a sumnja se da je OVO razlog monstruoznog čina

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 15:36

KOMŠIJA IZNEO DETALJE O DEČAKU KOJI JE NAPRAVIO KRVOPROLIĆE U VRŠCU: Maltretirao starije, ubijao kokoške po selu, a sumnja se da je OVO razlog monstruoznog čina

Nije mu prvi put da se iživljava nad životinjama.

Dečak (13) koji je sekirom razbio glave jaganjcima, te ih ubio, u saradnji sa policijom i Centrom za socijalni rad u Pančevu, sproveden je u Klinički centar Vojvodine.

Vlasnik seoskog domaćinstva u selu Markovac kod Vršca na kojem se desio pokolj životinja, rekao je da se nije nadao da će se ovako nešto dogoditi kada je dečaku i njegovoj porodici dao krov nad glavom. 

- Oni su kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nas skoro godinu dana, jer imaju jako težak život. Kuća im je propala, majka ih je ostavila, otac im se šlogirao. Žive u kući u kojoj smo moja supruga i ja, Centar za socijalni rad je dolazio u posetu i procenio je da deca imajuK sve uslove za život u našem domu - rekao je na početku razgovora. On je i objasnio da je maloletni dečak od ranije pokazivao znake agresije prema životinjama.

- U prethodnom periodu je komšiji ubio 10 kokošaka, a i naše pse je počeo da maltretira. Jednoj komšinici koja je na štakama danima je namerno zvonio na vrata. Prošle godine je psiholog iz njegove škole došao kod nas i pokazao nam veliki nož koji je  doneo u školi. Tada se branio time da ga u školi navodno maltretiraju stariji dečaci, ali njegov razredni nam je ispričao da to nije istina. Jednom je ceo dan bio odsutan, a kući se vratio oko 23 sata. Džepovi su mu bili puni lovačkih patrona, a kada sam ga pitao odakle mu, odgovorio mi je da su mu dali lovci. Kasnije sam zvao sve te ljude koji su mi rekli da deci nikada ne bi dali municiju. Verovatno im je sam uzeo - rekao je i dodao da je svaki dečakov prestup prijavljivao Centru za socijalni rad i policiji

- U Centru su mi stalno govorili da ne mogu da reaguju dok on nešto ne uradi. A ovo što je uradio životinjama je zaista gnusno. Brutalno je razbio glave životinjama oštrim delovima sekire, a mojoj supruzi je pozlilo kada je zatekla taj prizor - rekao je i dodao da ga je ovaj čin veoma potresao.

- Šteta je oko 160.000 dinara, ali to je je najmanje važno u ovoj priči. Jako me je potreslo sve ovo i sada čeka da vidim šta će uraditi policija i Centar za socijalni rad - rekao je.

Izvor:Srbija Danas/Alo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NEKIM JAGANJCIMA FALILE GLAVE" Dečak-ubica posle MONSTRUOZNOG čina bio hladan kao špricer - bez trunke KAJANJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024

Vlasnik štale u selu kod Vršca govorio je o dečaku koji je pobio jaganjce sekirom..Dečak (13) koji se sumnjiči da je u ponedeljak ujutru sekirom ubio 12 jaganjaca u toru komšije i ranije je bio privođen i to zbog krađa. Vlasnik imanja i životinja rekao je da je dečak brutalno odrubio glave...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.