KOMŠIĆEV SARADNIK ŽELI DA VEŠA SRBE! Uzvikivao JEZIVI poklič, a sad je jasno kakva je KUKAVICA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMŠIĆEV SARADNIK ŽELI DA VEŠA SRBE! Uzvikivao JEZIVI poklič, a sad je jasno kakva je KUKAVICA! (VIDEO)

Osman Sušić dobio amneziju

"Srbe na vrbe. Srbe na vrbe", uzvikivao je Osman Sušić (39), sadašnji član Glavnog odbora Demokratskog fronta (DF) Željka Komšića i viši asistent na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu, uoči utakmice BiH - Srbija i Crna Gora kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koja se igrala u oktobru 2004. godine.

Na video-snimku koji je nakon 15 godina procureo u javnost vidi se kako se mladi Sušić unosi u kameru i uzvikuje "Srbe na Vrbe", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa to još jednom ponavlja.

Ipak, Sušić sad tvrdi da se ne seća ovih reči koje, kako tvrdi, "ne podržava".

- Ne sećam se utakmice, možda sam bio, ne znam. Mislim da sam bio na toj utakmici, ali nemam pojma - kazao je Sušić.

Osim što je visoki funkcioner DF-s, prema podacima sa sajta Fakulteta političkih nauka u Sarajevu, Sušić je na Univerzitetu u Sarajevu stekao zvanje magistra nauka iz oblasti politologije i trenutno je doktorant na istraživačkom polju politologija.

- Na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu biran je u zvanje asistenta na Odsjeku politologija 2009. godine, a 2019. u zvanje višeg asistenta na oblast političkih nauka. Saradnik je na predmetima istorija Bosne i Hercegovine, istorija jugoistočne Evrope, istorija ratova i genocida, studije holokausta i genocida. Objavio je više stručnih radova i prikaza u različitim časopisima i zbornicima radova. Sudelovao je na više naučnih i stručnih konferencija i simpozijuma - navodi se na sajtu fakulteta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.