KOMPLETNA USLUGA: Taksista posluživao heroin u svom vozilu

Izvor: Kurir, 12.Okt.2013, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMPLETNA USLUGA: Taksista posluživao heroin u svom vozilu

Bojan S. (33) drogu nabavljao u Beogradu, a kupcima dozvoljavao da kvalitet narkotika provere u taksiju

SMEDEREVO - Kompletna „usluga“!

Taksista Bojan S. (33) iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je dilovao drogu, saopštila je juče smederevska policija.

- Policajci su u četvrtak uveče u selu Vodanj, posle isključenja sa auto-puta, zaustavili taksi u kojem je bilo troje putnika. Pretresom Bojana S. zaplenjeno je 7,9 grama heroina, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kod jednog od putnika nađeno je još 0,8 grama te droge, koju je najverovatnije nabavio od taksiste - kaže izvor Kurira iz istrage.

Drogirani u kolima

Naš sagovornik kaže i da je sve troje putnika u taksiju Bojana S. bilo pod dejstvom narkotika!

- Sumnja se da su njih troje u taksiju konzumirali heroin, pa će i protiv saputnika Bojana S. biće podneta krivična prijava zbog neovlašćenog držanja narkotika - kaže naš sagovornik. Bojan S. se sumnjiči da je u prethodnih nekoliko meseci svaki dan taksijem odlazio u Beograd, gde je kupovao drogu.

- On je nekad i dvaput dnevno išao u kupovinu! Uglavnom je nabavljao od pet do 10 grama heroina, po ceni od 17 evra za gram. Drogu je potom prodavao stalnim kupcima u Smederevu, po ceni od 4.000 dinara po gramu. Pojedinim uživaocima narkotika čak je dozvoljavao da se, odmah nakon što kupe heroin, drogiraju u njegovom taksiju - kaže izvor Kurira iz policije.

Poznat policiji

Bojan S. je, kako saznajemo, odranije poznat policiji po sličnim krivičnim delima.

- Sad je uhvaćen na delu. Bojan S. će, uz krivičnu prijavu, biti izveden na saslušanje pred višim tužiocem u Smederevu - kaže naš sagovornik.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.