KOMANDANT KOBRI ODGOVORIO NA LAŽI KURTIJA: Kada budemo stvarno angažovani tada Kurti, ROSU i FIT jedinice neće imati ništa više da kažu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 17:54

KOMANDANT KOBRI ODGOVORIO NA LAŽI KURTIJA: Kada budemo stvarno angažovani tada Kurti, ROSU i FIT jedinice neće imati ništa više da kažu!

Podsetimo, lažni premijer Aljbin Kurti pozvao je danas međunarodnu zajednicu da "osudi agresiju Srbije 14. juna"

Povodom izjave Aljbina Kurtija da su "Kobre" kidnapovale tri "policajca", oglasio se Komandant odreda "Kobre", Darko Đošić, koji je izjavio:

- Odred Vojske Srbije "Kobre" nije bio angažovan u rejonu AP Kosovo i Metohija, a kada po naređenju Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, budemo angažovani i kada dobijemo naređenje za upotrebu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi ćemo ga u potpunosti izvršiti. Tada Kurti, Rosu i Fit jedinice neće imati ništa više da kažu - naveo je Đošić.

.

- Činimo sve da budu pušteni što pre, netaknuti, a sa druge strane još jednom pozivamo međunarodne faktore da osude agresiju Srbije 14. juna kada su njihove specijalne i vojne i policijske jedinice kidnapovale naše policajce – antiteroristička jedinica i Kobra vojske, naša tri policajca u Leposaviću koji su bili tik uz zatvorenu ilegalnu rutu za šverc - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.