KOLIMA NALETEO NA KOLICA ZA BEBU: Tragedija na pešačkom prelazu izbegnuta pukom srećom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 18:49

KOLIMA NALETEO NA KOLICA ZA BEBU: Tragedija na pešačkom prelazu izbegnuta pukom srećom

Policija je odmah izašla na lice mesta

Sreća ili viša sila spasila su jednogodišnju bebu i njene roditelje u centru Bara kada je Baranin vozilom zakačio dečja kolica i to na pešačkom prelazu. Međutim, pretrpljeni šok i stres koji su doživeli teško da se može zaboraviti.

Jednogodišnja beba na koju je u nedelju vozilom marke Reno naletio vozač I.K. iz Bara nije povređena, potvrdio je novinarima rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva Radovan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đurišić. Da li će protiv Baranina biti podnešena prekršajna prijava ili kvalifikovati krivično delo tužilac će se izjasniti nakon što se dostave svi neophodni spisi.

- Došlo je do kontakta između vozila i kolica u kojima se nalazila beba od godinu dana. Bez vidljivih povreda, dečak je prevezen do Hitne pomoći. U slučaju da je beba povređena radi se o krivičnom delu, a ako nije protiv vozača će biti podneta prekršajna prijava - kazao je Đurišić.

On je istakao da je policija odmah uradila alkotest, ali da su, iako na dregeru nije registrovano prisustvo alkohola u krvi, uzeti krv i urin radi dodatnih analiza.

Kako je ranije kazao otac M. L., do udesa je došlo u trenutku kada je sa detetom i suprugom N.L., prelazio preko pešačkog prelaza.

- Iz pravca "Varadera" tada je neodgovarajućom brzinom naletio vozač marke "reno megan", a kada nas je ugledao skrenuo je sa svoje kolovozne trake na ostrvo i zelenu površinu, udario prednjim branikom u dečja kolica, koje je od udara odbacio više od 20 metara od mesta kontakta - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.