KOLIKO MORAŠ BITI ISKOMPLEKSIRAN... Topalkova ćerka pokazala seksi snimak, pratioci je ŽESTOKO izvređali

Izvor: Blic, 12.Jun.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KOLIKO MORAŠ BITI ISKOMPLEKSIRAN..." Topalkova ćerka pokazala seksi snimak, pratioci je ŽESTOKO izvređali

Iako je obožavatelje navikla na provokativna izdanja, ovaj snimak je naišao na osudu mnogih, te su joj ispod klipa u komentarima otvoreno rekli šta misle.

Helena Topalović, bivša devojka pevača Slobodana Vasića, postavila je na društvene mreže snimak koji je pokrenuo lavinu komentara razočaranih obožavatelja.

Naime, u klipu vidimo atraktivnu ćerku Milana Topalovića Topalka kako pokazuje svoje atribute dok se sunča.

"Tatine pare, razmažena deca", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "koliko moraš biti iskompleksiran da po čitav dan snimaš i slikaš samo svoje si*e i gu*ice... Nije da me se tiče ali kad naletim na tvoje objave ne mogu a da se ne zapitam", samo su neki od komentara ispod videa, koji se verovatno nisu dopali Heleni.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.