NAJMASOVNIJI SKUP U U SRBIJI IZAZVAO PROMENE U SAOBRAĆAJU: Ove rute u gradu su trenutno zatvorene tokom održavanja skupa Srbija nade

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 16:20

NAJMASOVNIJI SKUP U U SRBIJI IZAZVAO PROMENE U SAOBRAĆAJU: Ove rute u gradu su trenutno zatvorene tokom održavanja skupa "Srbija nade"

Evo na koje lokacije treba obratiti pažnju.

Veliki broj građana koji je došao iz cele Srbije kako bi prisustvovao velikom narodnom skupu "Srbija nade" i pružio svoju podršku politici predsednika Aleksandra Vučića, izazvao je izvesne promene u saobraćaju u prestonici.

Pored uobičajenih gužvi i promena trasa autobusa, tramvaja i trola građani bi trebali da obrate pažnju na nekoliko ključnih tačaka širom Beograda.

Dobra organizacija kretanja masovnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broja ljudi do Narodne skupštine Srbije omogućila je gotovo neometano kretanje saobraćaja u drugim delovima grada, a deo koji obuhvata staze kretanja je zatvoren i saobraćaj je preusmeren.

Zatvoren deo je označen crvenom linijom i znakovima na slici ispod.

Najveći narodni skup u istoriji Srbije možete pratiti klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.