KOLAPS U BEOGRADU: Leva strana Pančevačkog mosta odsečena - neprohodan i za pešake (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 20:27

KOLAPS U BEOGRADU: Leva strana Pančevačkog mosta odsečena - neprohodan i za pešake (FOTO)

Dok vozila na kolovozima u oba smera stoje, sve više pešaka gomila se na mostu u nameri da ga pređe

Nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu, kao i lančanog sudara u smeru ka Pančevu, leva obala Dunava ostala je gotovo odsečena.

Kako nam je objasnila čitateljka koja se, vraćajući se sa posla, našla kod Pančevca, jedini način da stige do kuće jeste da prepešači most.

- Trebaće mi verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri sata da dođem do kuće - dodala je.

Preko Pančevca ne može se ni vozom. Još jedna osoba je za medije potvrdila da na mostu sve stoji, ali i da pešacima nije omogućeno kretanje.

- Ništa nije prohodno, ni ljudi ne smeju da se kreću preko mosta dok se ne izvrši uviđaj - rekla je.

Podsećamo, do nesreće je došlo oko 18.20 sati, kada su se sudarili kamion i BMW nemačkih registarskih tablica. Nastradali su žena stara oko 80 godina i jedan muškarac.

Od siline udara, oba vozila potpuno su smrskana, a delovi kamiona i BMW-a rasuti su po mostu. Kamion je probio zaštitnu ogradu na mostu, a deo ovog vozila visi na "Pančevcu". Dve osobe pale su sa mosta, a ekipe hitne pomoći i policije izvlače tela nastradalih iz Dunava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.